Ibland orkar jag inte tänka diabetes…

Att leva med diabetes, acceptera den och arbeta med den är lika mycket ett mentalt arbete som ett praktiskt. Den sista tiden har det blivit lite för mycket för mig och jag behöver släppa på mycket av det som gör att jag tänker på mig mer som diabetiker än som Agneta. Jag träffar många människor med diabetes, pratar med många som har diabetes, är med i facebook-grupper för personer med diabetes, läser om det och arbetar med det. Jag tycker det är jätte intressant och roligt, men ibland tar det över lite för mycket av mitt liv. Så blev det för ett par veckor sedan så då la jag till och med bort Dosemem och har sedan dess doserat utan att använda Dosemems minnesstöd. Det har varit skönt och hittills har inte svängningarna i mitt blodsocker blivit allt för stora. Dessutom känner jag mig väldigt trygg med att veta att jag har ett hjälpmedel som finns där när jag vill börja använda det igen.

 

Det här inlägget postades i Dosemem. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>